Povežite se s nama

Koncertom ”Dobar glas daleko se čuje” – koji je zbog najave lošeg vremena održan u sportskoj dvorani Marino Cvetković – inauguriran je ovogodišnji program Ljeta na Ljetnoj. Približno 1.300 ljudi uživalo je u višesatnom spektaklu koji su im priredili Mia Negovetić, Nina Kraljić, Damir Kedžo i Marko Tolja, uz pratnju tridesetak vrsnih glazbenika pod ravnanjem Olje Dešića, izvodeći vlastite pjesme, ali i poznate domaće i strane hitove kojima su udahnuli vlastitu energiju.

Koncert je obilježila i vrhunska produkcija, koja je dodatno naglasila ekspresivnost nastupa četvero pjevača, provodeći tako publiku kroz katarzično iskustvo, osobito u posljednjoj pjesmi That’s What Friends Are For u kojoj su se ujedinila sva četiri vokala. Mia Negovetić nastupila je i u duetu sa svakim od svojih starijih kolega – s Markom Toljom otpjevala je Princezu, s Ninom Kraljić Wind of Change, a Damir Kedžo pridružio joj se u pjesmi Prayer.

Izvrsna atmosfera, briljantne vokalne interpretacije svakog solista, uz moćnu pratnju Olja’zz orkestra i šarmantnog voditelja, Ljeto, iako ne na Ljetnoj, nije moglo bolje započeti, što se vidjelo i po reakciji zadovoljne publike.