Povežite se s nama
Ovog će Valentinova crvene stolice u gledalištu HNK Ivana pl. Zajca biti najudobnija sjedala za zaljubljene u gradu. U utorak, 14. veljače 2017., od 19:30 sati, družite se s kazališnim parovima koji dijele ljubav prema umjetnosti i kazalištu, isti životni i poslovni prostor i ljubav. A publici, kroz prigodni mozaični program, donose glazbu, pjesmu i ples ljubavi i strasti, ljepotu i poeziju kazališnih umjetnosti.

Kazalište će postati ugodni, elegantni dnevni boravak kojim će proplesati baletni parovi Irina i Andrei Köteles, Anca i Svebor Zgurić, Leopoldo Guadagno i Domenico Piscopo, dok će posjetitelje pjevačkim i glumačkim interpretacijama ugostiti glumački par Elvia i Bruno Nacinovich te operni parovi Kristina i Robert Kolar te Voljen Grbac i Viven Galletta, a zakucat će im na vrata i tajanstveni gosti. U intimnoj će ih atmosferi, na klaviru pratiti Vladimir Babin, a cijeli će program voditi glumci Rosanna Bubola i Dražen Mikulić. Program je osmislio Igor Vlajnić.

Čut će se i vidjeti poznati dueti, kao što su „La ci darem la mano” iz Mozartova „Don Giovannija” ili „Lippen schweigen“ iz Leharove „Vesele udovice“, arija „Habanera” iz Bizetove „Carmen”, potom Falvova „Dicintecello vuie”, Velázquezova „Besame mucho”, plesni dueti iz baleta „Spartak” , “Labuđe jezero”, „Mozart efekt”…

Onima koji Valentinovo odluče provesti u „Zajcu“, Kazalište poklanja drugu ulaznicu: 1 + 1 gratis.