Povežite se s nama

Mozaik

Lude karnevalske zabave u Exportu: Prvi stiže legendarni zabavljač Jole

Objavljeno

na
Tradicionalne karnevalske zabave koje su se održavale u godinama prije izbijanja pandemije koronavirusa u Exportu na Delti mnogima su jedan od najdražih dijelova Riječkog karnevala, pa će zasigurno svih oduševiti najava da će se i one ove godine ponovno održati.

Prva luda karnevalska zabava u Exportu na redu je prvog vikenda u veljači, točnije 04. veljače s početkom u 21 sat, a tom prilikom za sjajnu atmosferu do ranih jutarnjih sati bit će zadužen pravi zabavljač – Jole.

Svojim brojnim veselim hitovima na najbolji mogući način će otvoriti sezonu karnevalskih zabava u Rijeci, a ulaznice se već sad mogu pronaći u pretprodaji u Dallas Music Shopu po cijeni od 8 eura, dok će cijena ulaznice na dan zabave iznositi 10 eura.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram