Povežite se s nama

Mozaik

“Mama ŠČ!” i dalje najemitiraniji singl u Hrvatskoj

Objavljeno

na
Let 3 sa svojim singlom Mama ŠČ! (Dallas Records) drugi tjedan zaredom je na vrhu HR Top 40. Time je riječki sastav spojio dva tjedna na broju jedan po prvi puta od uvođenja liste najemitiranijih domaćih singlova u hrvatskom radijskom eteru.

Marko Tolja s baladom Nismo znali bolje (Aquarius Records) popeo se na drugo mjesto, a na broju tri nalazi se detour s pjesmom Master blaster (Aquarius Records). Noelle sa singlom Bye Bye (Menart) ostala je na četvrtoj poziciji, dok je među pet najemitiranijih debitirao sastav Pravila igre s pjesmom Luđak (Croatia Records/Gema Produkcija).

HR Top 40 donosi službene i sveobuhvatne rezultate mjerenja radijskog emitiranja na preko 130 radijskih stanica u Hrvatskoj prema podacima servisa 1Played. Podaci se odnose na tjedan od 20. veljače do 26. veljače 2023. godine, od ponedjeljka ujutro do nedjelje navečer.

U svom drugom tjednu kao najemitiraniji hrvatski singl, Mama ŠČ! je izjednačio rezultat koji su u godinama od povratka Dore kao metode izbora hrvatske pjesme za Eurosong ostvarile pjesme Mije Dimšić Guilty Pleasure (Croatia Records) i Divlji vjetre (Croatia Records) Damira Kedže.

U odnosu na dvoje ranije spomenutih pobjednika Dore, Let 3 je spojio dva uzastopna tjedna na vrhu HR Top 40, dok su Mia Dimšić (7. ožujka i 23. svibnja 2022.) i Damir Kedžo (16. ožujka i 6. travnja 2020.) ostvarili broj jedan u različitim vremenskim intervalima.

Među najemitiranijima se još uvijek nalazi devet pjesama Dore 2023., održane 11. veljače. Osim Let 3 i detour, na listi se nalaze Meri Andraković s Bye Bye Blonde (Croatia Records) na broju 12, suradnja grupe Top of the Pop i Marija 5rekovića Putovanje (Croatia Records) na 14. mjestu, ansambl Harmonija disonance s pjesmom Nevera (lei, lei) (Universal Music Hrvatska) na 17. poziciji, Eni Jurišić s baladom Kreni dalje (Aquarius Records) na broju 19, Damir Kedžo s naslovom Angels and Demons (Croatia Records) na 24. poziciji, Boris Štok s izdanjem Grijeh (Aquarius Records) na broju 33 i The Splitters s baladom Lost and Found (Croatia Records) na 37. mjestu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram