Povežite se s nama

Mozaik

MangiaTorre – trodnevni Street food festival u Taru pobudio veliki interes

Objavljeno

na
Jučer je uz mnogobrojne posjetitelje i nastup energičnog SuperCover banda otvoreno drugo izdanje MangiaTorre street food festivala. Nakon prošlogodišnjeg prvog izdanja koje je održano u rujnu u sklopu Tarske fešte, zbog velikog interesa organizatori projekta iz Turističke zajednice Tar – Vabriga odlučili su manifestaciju „preseliti“ u lipanj, neposredno prije početka glavne turističke sezone. I nisu pogriješili – sudeći prema broju posjetiteljima koji su jučer uživali u gastro delicijama i izvrsnom glazbenom programu, MangiaTorre je izvrsna uvertira u dugo toplo ljeto te postaje povod za dolazak u destinaciju i prije same sezone.

Na tri food trucka kroz ovaj će se vikend nuditi široka lepeza street food delicija, inspiriranih lokalnom kuhinjom Istre, ali i okusima Italije i Amerike, zbog čega se može reći kako je ovog vikenda Tar „gastro svijet u malom“.

Za pripremu ukusnih jela na festivalu zaduženi su Valamarov Mezzino Street Food koji je već prvog dana pobudio veliki interes sa svojim gurmanskim burgerima pripremljenim na BBQ smokeru, Capra Istrian Street Food truck predstavio je svoje klasike Boškarin i Veli Jože dok su ljubitelji talijanske kuhinje mogli uživati na Cucini 100 gusti. Slatki corner bio je rezerviran za Ema ice cream te ukusne waffle.

Večeras na tarsku pozornicu dolazi Velvet Dress U2 Tribute band čija izvedba popularnih hitova ove svjetski poznate rock grupe garantira odličnu atmosferu. Fantastična večer za sve ljubitelje Queena bit će zadnjeg dana MangiaTorre festivala kada će na pozornicu stati Queen Sensation.
MangiaTorre Street Food festival svoja vrata i kuhinje otvara od 19.00 sati, a ulaz je za sve posjetitelje slobodan!

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram