Povežite se s nama

Mozaik

Mile Kekin u Rijeci promovira svoj samostalni album “Kuća bez krova”

Objavljeno

na




Kantautor Mile Kekin premijerno će u Rijeci, 26.04. u River pubu promovirati svoj novi samostalni album “Kuća bez krova”, album koji uključuje hit singlove “Reno 4” , “Atlas”, “Takav par”, “Atlantida” i “Samo moja”.
“Jedva čekam da dokažem da te pjesme još ljepše zvuče uživo. Sa sviračima koji su me pratili na ”Kući bez krova’, sviram pjesme sa tog albuma, kao i sa prošlog ‘U dva oka’ (2001)”, najavljuje Mile.

Na albumu “Kuća bez krova” (izdavač Menart) Kekin je, pod palicom producenta Denisa Mujadžića Denikena, snimio deset pomno biranih i vrhunski odsviranih autorskih i dijelom autobiografskih pjesama koje se žanrovski razlikuju od materijala koji inače izvodi na koncertima svog matičnog punk rock benda Hladno pivo.

“Ljude zbunjuje kad skačeš iz jedne ladice u drugu, ali svaki čovjek, pa i mi muzikanti, ima potrebu izaći iz ustaljenih šema. Osim toga u bendu se radi uvijek o kompromisu ukusa, a ovdje je sve bilo po mome. Na ‘Kući bez krova’ sam jako pazio da budem dosljedan prvobitnoj ideji da napravim američki široki album ceste i naravno da zvuči drugačije od Hladnog piva, inače ne bi imao smisla. Tematski i lirski je drugačiji, manje je bijesan i pjesme su više nekako pomirljivo-ljubavnog karaktera nego hladnopivovske”, objašnjava Mile.

Album “Kuća bez krova” Mile je zamislio kao svirani film s deset scena i jednim glavnim likom koji dosta liči na njega.

“Počinje naslovnom ‘Kućom bez krova’ u kojoj upoznajete glavnog lika, a završava muškim duetom ‘Atlantida’, u kojem tragam za izgubljenim članovima svog plemena. Jednog sam i našao – na pjesmi gostuje Bajaga koji kaže da je u njoj osjetio nešto ‘dobronamjerno, primjereno i pozitivno’, a želja mi je da takve emocije stignu i do publike”, ističe Mile.

Članovi Miletovog benda su Danko Krznarić – gitare i klavijature, perkusije i prateći vokali, Marko Bregant – gitare i prateći vokali, Andrija Lazo – harmonika i prateći vokali i Neven Jurić – bas gitara i prateći vokali.

Ulaznica je u pretprodaji 35,00kn, dok je na dan koncerta 50,00kn. Broj ulaznica je ograničen, a ulaznice možete naći na donjem šanku River puba.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram