Povežite se s namaMaksimirski poraz Rijeke uvelike je usmjerio pogodak iz druge minute. U takvim situacijama u pravilu se teško izvaditi iako je Rijeka pokazala zube, u 15. minuti imala sjajnu priliku preko Tomasova za poravnanje i tko zna kako bi se utakmica odvijala da je ofenzivac bijelih bio precizniji… Utakmicu je na kraju rezimirao Vjeko Miletić, prvi asistent Matjaža Keka.

“Kada na Maksimiru primiš pogodak u drugoj minuti teško se protiv Dinama vratiti. Mi smo napravili sve da uspostavimo ravnotežu, a to smo tada donekle i napravili”, kazao je Miletić.

I zaista u tim trenucima Rijeka je djelovala puno bolje i imala više prigoda. Međutim, stigao je drugi pogodak Dinama. Iz kornera je pogodio Taravel.

“Čim smo počeli igrati bolje došao je drugi pogodak iz drugog Dinamovog udarca u okvir gola. U poluvremenu smo se dogovorili da ćemo krenuti agresivnije i konkretnije što se i vidjelo na terenu, no kada smo primili pogodak iz kaznenog udarca svima je bilo jasno da u toj utakmici više nemamo što tražiti. Čestitke Dinamu na osvojenom prvenstvu”, rekao je Miletić.

HNK Rijeka