Povežite se s nama

Vijesti

Ministarstvo obrane od petka u Rijeci kreće s vojnom evidencijom rođenih 2001. godine i starijih

Objavljeno

na

Ilustracija (Photo: Ivica Galovic/PIXSELL)Ministarstvo obrane Republike Hrvatske ovog petka, 15. ožujka, započinje s vojnom evidencijom svih rođenih 2001. godine.

“Na temelju Zakon o obrani pozivamo sve muške osobe, hrvatske državljane rođene 2001. godine i starijih godišta koje do sada nisu uvedene u vojnu evidenciju da se jave u Područni odsjek za poslove obrane prema mjestu prebivališta radi uvođenja u vojnu evidenciju.

Osobe 2001. godišta koje su na kućnu adresu primile poziv za uvođenje javljaju se u vrijeme i mjesto navedeno u primljenom pozivu.

Uvođenje u vojnu evidenciju za osobe s prijavljenim prebivalištem na području Primorsko-goranske županije obavljat će se od 15. ožujka do 30. travnja 2019. godine.

Osobe starijih godišta koji do sada nisu uvedeni u vojnu evidenciju, a imaju prebivalište na području Primorsko-goranske županije trebaju se javiti u Područni odsjek za poslove obrane Rijeka, Riva 10, 2. kat, soba 232 ili 236.

Pozvani su obvezni ponijeti osobnu iskaznicu ili domovnicu. U slučaju spriječenosti javljanja na ovaj poziv oni koji su pozvani obvezni su obavijestiti MORH telefonski na broj 051 356 427 ili na e-mail adresu pozpo.rijeka@morh.hr”, navodi se u službenoj obavijesti koju potpisuje voditelj Nikola Vujnović.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram