Povežite se s nama

Sport

Mišković: Armadi u ovo božićno vrijeme pružam ruku pomirenja

Objavljeno

na

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

HNK Rijeka je na Rujevici održala tradicionalnu Bijelu noć na kojoj su bili svi članovi kluba te brojni uzvanici.

Predsjednik kluba Damir Mišković zahvalio je svima u klubu na velikom zalaganju, ali se prisjetio i nekih bivših članova.

“Ja, moja obitelj i, vjerujem, svi naši vjerni partneri i sponzori zahvaljujemo Matjažu Keku na svemu što nas je naučio i što je s nama ostvario. Njegovo ime bit će upisano zlatnim slovima u naše knjige. Najuspješniji i najveći trener u povijesti kluba postavio je visoke standarde i, čini se, dobio dostojnog nasljednika. Matjaž, hvala ti na svemu, a Igor Bišćan je naša budućnost. Pobjede i pljesak s tribina sve govore”, rekao je Mišković.

Armada i dalje u tišini prati utakmice svojeg kluba protestirajući tako protiv Igora Bišćana kojemu zamjeraju jednu ružnu gestu od prije 21 godine.

“Armadi pružam ruku pomirenja. Vrijeme je Božića i opraštanja pa se nadam da će nam oprostiti jer i mi smo opraštali drugima”, dodao je Mišković.

Igor Bišćan je od dolaska u Rijeku nanizao osam pobjeda i jedan remi i potpuno je preporodio momčad, piše Index.

“Nadao sam se da ćemo bolje igrati, ali nisam mogao ni zamisliti da ćemo biti ovako dobri. No ne smijemo sad upadati u nekakvu euforiju jer imamo još jednu utakmicu do kraja ove polusezone, a i prvenstvo je tek na pola puta. Jako je puno utakmica da kraja, a mi moramo ovako nastaviti pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti”, rekao je Bišćan za Novu TV.

I njemu, kaže, smeta odnos Armade.

“Žao mi je što sam ja kamen spoticanja na relaciji između kluba, navijača i igrača. Što je tu je, ja iz svoje kože ne mogu, ali na meni je da radim najbolje što mogu”, dodao je Rijekin trener.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram