Povežite se s nama

Sport

Mišković: Razočaran sam jer nismo osvojili prvenstvo, bolji smo od Dinama

Objavljeno

na
U srijedu na Rujevici Rijeka i Dinamo igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prije tjedan dana na Maksimiru je prvi dvoboj odigran bez pogodaka pa Rijeka na svom terenu ima priliku uzvratiti Modrima za gubitak prvenstva i uzeti Kup. S tim se slaže i gazda Rijeke Damir Mišković, koji smatra da je njegova momčad bolja od prvaka.

”Ova sezona je bila više nego dobra. Još sam u srpnju prošle godine rekao da imamo ekipu za naslov. Ali, pali smo u posljednjih nekoliko tjedana. Od toga ne treba bježati. Drago mi je da nosimo pozitivan rezultat iz prve utakmice Kupa, ali razočaran smo što nismo osvojili prvenstvo. Razočaran sam jer imamo odličnu ekipu, igrače, stožer… Da je Dinamo bolji od nas, u redu, dali bismo im ruku i čestitali. Mislim da je Rijeka bolja, ali tako se poklopilo. To je sport”, rekao je Mišković na presici na Rujevici pa nastavio:

“Nije to nikakvo posebno razočaranje, ali je točno da osjećam komade jala i tuge. Čeka nas utakmica, utakmica svih nas. Igrača, navijača i moramo pobijediti Dinamo. Uvjeren sam da će dečki dati sve od sebe i da će tako biti.”

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže