Povežite se s nama

Sport

Mišković u Španjolskoj: Ovdje je perfektno!

Objavljeno

na
Predsjednik Uprave HNK Rijeka stigao je u španjolsku bazu prve momčadi. Benahavis mu nije nepoznata lokacija budući da je predsjednik i prošle godine posjetio momčad dok na zimskim pripremama udara temelje za proljetni dio sezone.

Sam se uvjerio kako protiču pripreme, koliko naporno i s kakvim entuzijazmom dečki Matjaža Keka odrađuju treninge. S viđenim je jako zadovoljan…

“Uvjeti su perfektni. Dečki su željni i igre i treninga, a energija je fantastična. Svoj dio posla odrađuju kako treba.”

Rijeka je već sada kvalitetno odradila prijelazni rok, no predsjednik kaže da će biti još dovođenja novih igrača.

“Uvijek je puno nagađanja i špekulacija u vrijeme prijelaznog roka odnosno u ono vrijeme kad nema utakmica. To je normalno, no ja sam zadovoljan odrađenim poslom. Već sada tvrdim da mi imamo igrače koji su odlični, a isto tako smo doveli perspektivne igrače. Josip Mišić je mladi reprezentativac, Bekim Balaj je reprezentativac Albanije, Ventsislav Hristov reprezentativac Bugarske, a bit će još dolazaka.”

Rijeka mora razmišljati i o sljedećoj sezoni…

“I ovo što imamo je fantastično, ali tko nam garantira da na ljeto neće biti još odlazaka. Moramo stoga ojačati konkurenciju, imati široku klupu te se i na taj način pripremati za drugu sezonu, za nove europske ispite i za prvenstvo Hrvatske.”

Drugu godinu zaredom u Benahavisu je organizirana revijalna utakmica kombiniranih sastava članova Uprave HNK Rijeka, stručnog stožera i pratećeg osoblja te novinara. Izbornici su bili predsjednica Nadzornog odbora HNK Rijeka Snježana Mišković te sportski direktor HNK Rijeka Srećko Juričić.

Snježana Mišković je na vrata svoje momčadi postavila predsjednika Miškovića što se, bez obzira na konačnu uvjerljivu pobjedu svoje momčadi od 11:2, pokazalo ključnim. Naime predsjednik je u uvodu utakmice ‘izluđivao’ obranama suparničke napadače.

“Tradicionalno ih pobjeđujemo s deset razlike, a sljedeće godine će bit još uvjerljivije”, kratko je ishod utakmice prokomentirao predsjednik Rijeke.

Za momčad Snježane Mišković igrali su: Mišković, Kek, Miletić, Florjančić, Pilipović, Mance, Dangubić, Pavačić, Račan i Devčić.

Za momčad Srećka Juričića igrali su:  Šćulac, Maranza, Ljepojević, Ćaleta, Ilić, Krajač, Gashi, Sever, Blažević, Zambelli i Volarić.

HNK Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram