Povežite se s nama


Na završnici rukometnog Prvenstva Hrvatske, koje se igralo u Poreču i Kašteliru od 19. do 22. svibnja, mlađi kadeti RK Zamet osvojili su prvo mjesto.

Nakon što su se kvalificirali na završnicu, među najboljih 16 ekipa, Zamet je u grupi upisao sve tri pobjede. U daljnjem natjecanju rukometaši Zameta, pobjedama protiv ekipa Senja i Balić – Metličić, plasirali su se u polufinale u kojemu ih je čekala ekipa Dubrave. Nakon neizvjesnog prvog poluvremena Zamet odlazi na odmor s golom prednosti, a do kraja utakmice povećava prednost za ukupnih 20:15.

U finalnoj utakmici Zamet je odmjerio snage s ekipom PPD Zagreb, a nakon prvog poluvremena rezultat je bio poravnat, 6:6. U drugom dijelu ekipa Zameta preuzima vodstvo i održava ga do samog kraja za ukupnih 12:10.

Osim same pobjede u finalu dodatna nagrada za ekipu Zameta koju je predvodio trener Igor Marijanović, pomoćni trener Dino Dilji i fizioterapeut Dragan Marijanović je izbor za nabolje pojedince završnice.

Tako je Patrik Martinović proglašen za najboljeg desnog vanjskog turnira, Veron Načinović je nagradu za najboljeg kružnog napadača primio od svog oca, proslavljenog reprezentativca Alvara Načinovića, Jakov Mozetič za najboljeg obrambenog igrača, Igor Marijanović za najboljeg trenera, a Fran Lučin je osvojio čak dvije nagrade, onu za najboljeg vratara te za najkorisnijeg igrača turnira.