Povežite se s nama

Sport

Mladi plivači Primorja na Regionalnom prvenstvu Hrvatske osvojili čak 88 medalja

Objavljeno

na




Proteklog vikenda na Bazenima Kantrida održano je Regionalno prvenstvo Hrvatske za dobne skupine, kadete, mlađe kadete i početnike na kojem su Primorjaši bili najuspješniji. Ukupno su u kategorijama početnika, mlađih kadeta i kadeta osvojili 88 medalja.

U konkurenciji kadeta Primorjaši su osvojili ukupno 26 medalja od čega 6 zlata, 11 srebra i 9 bronci a najuspješnija je bila Vjera Mikić sa osvojena tri pojedinačna zlata na 100, 200 leđno i 100 slobodno te srebrima na 100 leptir i 200 mješovito. U konkurenciji mlađih kadeta Primorjaši su ukupno osvojili 43 medalja od čega 12 zlata, 17 srebra i 14 bronci a najuspješnija je bila Klara Morić sa 4 pojedinačne pobjede na 100 leptir, 100 prsno, 50 leptir i 50 prsno,  te tri druga mjesta na 50 i 100 slobodno i 200 mješovito.

U najmlađoj početničkoj kategoriji Primorjaši su se 19 puta penjali na pobjedničko postolje i to 8 puta na najviše postolje, 4 puta na stepenicu niže a 7 puta na stepenicu trećeg mjesta. Najuspješnija je bila Petra Blažević sa dvije pobjede u pojedinačnim utrkama na 50 leđno i 50 slobodno.

“Čestitamo svim kadetima, mlađim juniorima, juniorima, mlađim seniorima koji su isplivali limite za nastup na ljetnim državnim prvenstvima, dok su naši mlađi kadeti i početnici sa ovim natjecanjem završili uspješnu ljetnu sezonu”, poručili su iz kluba.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram