Povežite se s nama

Fiuman Plus

Mladi riječki plivač Andro operirao srce, trenerica ga uzela za svog asistenta

Objavljeno

na
Plivački klub Kantrida iz Rijeke putem društvenih mreža podijelio je sa širom javnosti jednu vrlo lijepu priču o svom mladom plivaču uz naslov “Srce, volja, hrabrost”:

“Naš mladi plivač, Andro Banković, operirao je srce. Andro je bio u ozbiljnom riziku, no hrabri roditelji i sam Andro odlučili su otići do Zagreba po još jedno mišljenje. Tamo su doznali da će morati riješiti problem operacijom. Zbog te operacije, Andro je morao pauzirati s plivanjem i ostalim aktivnostima. Ali naša sjajna trenerica Ana pozvala ga je da bude pomoćni trener. U cijeloj situaciji, naš hrabri Andro nikada nije skinuo osmijeh s lica. Naprotiv, samo je čekao poziv iz Zagreba kako bi se mogao vratiti svom normalnom životu.

Želimo pohvaliti i zahvaliti njegovoj plivačkoj grupi (mlađi natjecatelji 2) pod vodstvom trenerice Ane, što su bili velika potpora Andru. Prije velikog dana, dana operacije, poslali su mu grupnu sliku.

Velika pohvala ide hrabrim roditeljima što nisu odustali i hvala im što su nas unatoč svemu obaviještavali o situaciji.

Ovaj post posvećujemo svima koji se nalaze u ovoj ili sličnoj situaciji, da ostanu hrabri i da ne odustaju. Da imaju sportski duh, kao i naš Andro!

Andro, hvala ti na svemu! Naučio si nas da sitnice vrijede i da sport nije samo sport – to je više od toga, to je stil života!

Šampione, čekamo te na našem starom mjestu, s još puno tvojih uspjeha i osmijeha!”

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže