Povežite se s nama“Želimo nastaviti pozitivan niz i pobijediti do kraja sve utakmice” – poruka je iz svlačionice HNK Rijeka koju je u najavi utakmice protiv Slaven Belupa poručio Ivan Močinić. Iako se radi o odličnoj momčadi koja napose na domaćem terenu teško ispušta bodove, želje i ciljevi momčadi Matjaža Keka za ogled u Koprivnici (ponedjeljak 19 sati) su jasni.

“Očekuje nas sigurno teška utakmica, Slaven Belupo je posljednju utakmicu na domaćem terenu poražen od Hajduka i nedvojbeno je da će se željeti iskupiti za taj poraz. Međutim, mi isto dolazimo u pozitivnom nizu, svaku iduću utakmicu do kraja prvenstva želimo pobijediti i tako ćemo se postaviti u ovih pet utakmica. Ne zavaravamo se ćemo imati lagan posao, u to smo se uvjerili na jesen kada smo odigrali 1:1”, istaknuo je Močinić za kojeg utakmica u Koprivnici znači povratak na mjesto sreće.

Naime, od pet golova za Rijeku, Močinić je dva postigao upravo protiv Slaven Belupa. Jednim je, u sezoni 2012./13., zaključio pobjedu 3:1 u posljednjoj minuti, dok je sezonu kasnije postigao drugi pogodak u pobjedi 3:0.

“Od pet golova što sam postigao u karijeri dva su bila u Koprivnici protiv Slaven Belupa i nadam se da će se dogoditi još koja prilika da tamo postignem pogodak”, zaključio je mladi veznjak HNK Rijeka.