Povežite se s nama


Rijeka je na utakmici protiv Istre 1961 pobjedom matematički osigurala drugo mjesto na ljestvici sezone 2014./15. No ta utakmica bit će zapamćena i po lijepom jubileju. Naime, igrač Rijeke Ivan Močinić po 100 – ti put je obukao dres HNK Rijeke u službenom nastupu. 74 nastupa u ligi, 13 u Kupu i 13 u europskim natjecanjima…
Močo je treći igrač iz aktualne momčadi koji ima preko 100 nastupa. Dario Knežević ih ima 188, a  Anas Sharbini 160 nastupa u bijelom dresu. Mali dar kluba bio je uokivreni dres s broj 100 i njegovim prezimenom.
“Velika mi je čast bila primiti taj dar iz ruke legende kluba, našeg sportskog direktora Srećka Juričića, ali moram reći da mi je isti gušt bio obući bijeli dres u mom debitanskom nastupu kao i uvom protiv Istre. Nadam se da ću bar još toliko nastupa upisati za Rijeku…”
Sezonu koja je na izmaku pamtit će se po puno lijepih stvari, a za budućnost Ivan je istaknuo jednu posebnu želju… “Želja mi je naravno s Rijekom osvojiti naslov prvaka, a onda ako se posreći i igrati Ligu prvaka…”

Puno više o svemu što je Ivan rekao o svojoj dosadašnjoj karijeri klupskoj televiziji pogledajte u priloženom videu…

HNK Rijeka