Povežite se s nama



Ivan Močinić pozvan je u reprezentaciju Hrvatske za ogled protiv Rusije, dok će Roman Bezjak biti dio reprezentacije Slovenije koja će protiv Ukrajine tražiti plasman na EURO 2016. Hrvatska će pripremnu utakmicu na gostovanju kod Rusije odigrati 17. studenog, dok Sloveniju ogledi protiv Ukrajine očekuju 14. i 17. studenog.

– Drago mi je da sam pozvan u reprezentaciju, moram ga opravdati. Nadam se da ću nastaviti s dobrim igrama u Rijeci jer jedino tako mogu ponovo izboriti poziv. I ja i suigrači – rekao je Ivan Močinić kojem je ovo prvi poziv u reprezentaciju nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu.

– To je još jedan razlog za zadovoljstvo. Prošlo je već neko vrijeme i drago mi je da sam nakon Brazila ponovo u reprezentaciji – ustvrdio je Močinić.

Rijeka tako u ovom trenutku ukupno ima 11 reprezentativaca. Ivan Vargić, Marko Lešković i Ivan Močinić dio su seniorske reprezentacije Hrvatske, dok će Josip Radošević nastupiti za U-21 reprezentaciju koju očekuju kvalifikacijske utakmice za EURO protiv San Marina i Španjolske. Ivan Lucić pozvan je u izabranu vrstu do 19 godina za pripremne oglede protiv Belgije (10., 12. studeni).

Roman Bezjak i Miral Samardžić branit će boje Slovenije u dodatnim kvalifikacijama za EURO, Odise Roshi i Bekim Balaj pozvani su u reprezentaciju Albanije, a Stefan Ristovski i Leonard Zuta igrat će za Makedoniju.

HNK Rijeka