Povežite se s nama

Sport

Mostarac održao primanje za državne prvake u košarci, karateu, tenisu, boćanju i trailu

Objavljeno

na
Gradonačelnik Matej Mostarac primio je kastavske sportaše koji su u zadnje vrijeme ostvarili zapažene državne pa i svjetske rezultate. Na primanju u Boćarskom domu „Slavko Stanić“ bili su članovi Košarkaškog kluba Kastav, Tenis kluba Kastav, Karate kluba Kastav, Boćarskog kluba Kastav i Atletskog kluba Rika.

Gradonačelnik je čestitao sportašima na zapaženim rezultatima i zaželio im još puno državnih medalja, a svi su nagrađeni i poklon bonom za kupovinu sportske opreme.

Iz Tenis kluba Kastav na primanju je bio Dario Zorica. Iz Boćarskog kluba Kastav bili su Alex Saršon, Fran Kusturin, Lorena Čolić, Sandi Paoli i trener Sandro Abram.

Pobjednička ekipa U11 Kastavskog kluba Kastav došla je u punom sastavu: Mario Šušić, Martin Grbac, Marko Spasojević, Karlo Andlar, Raul Simčić, Raul Perić, Filip Troskot, Nikola Superina, Vito Vidmar, Ivor Mačinković, Viktor Vidmar, Ivan Lerga, Filip Prpić i Karlo Brandt te treneri Eugen Tončinić, Igor Lukež.

Karatist Ante Matijević na primanje je stigao u pratnji trenera Alena Zamlića kao osvajač srebrne medalje u kategoriji U15 na natjecanju Svjetske lige u Španjolskoj, međutim Ante je proteklog vikenda postao i kadetski državni prvak!

Na primanju su bili i trkači AK Rika i to: Josip Meštrić, Pavle Kruljac, Eldin Hodžić, David Marot i Vana Čargonja.

“Vaši rezultati najbolja su nagrada za sve ulaganja u kastavsku sportsku infrastrukturu. Bravo i sretno dalje”, poručio je gradonačelnik Mostarac.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram