Povežite se s nama

U prometnoj nesreći koja se sinoć oko 22,55 sati dogodila na Jadranskoj magistrali između Crikvenice i Selca teško su ozlijeđeni 63-godišnji pješak i 40-godišnji motociklist. Pješak je prelazio kolnik noseći posječene grane kada je naišao motocikl marke Suzuki, zagrebačkih registracijskih oznaka, koji ga je oborio. Uslijed udarca motociklist je pao ispod razine kolnika, dok je motocikl ostao na cesti.

Obojica su radi pružanja liječničke pomoći prevezena u KBC Rijeka. Promet ovom dionicom je od 23 do 00,35 sati bio u prekidu te se odvijao obilazno, kroz naselje Hrusta.

Sve sudionike u prometu pozivamo da se dosljedno i odgovorno ponašaju u prometu kako ne bi ugrožavali sebe i druge osobe. Dosljednim pridržavanjem prometnih pravila i propisa, svatko, sukladno svojoj ulozi u prometu, bilo kao vozač ili pješak pridonosi smanjenju ukupnog broja prometnih nesreća, prometnih nesreća s najtežim posljedicama te prometnih nesreća s  ozlijeđenim  osobama. Tijekom pet mjeseci na području Policijske uprave zabilježeno je manje prometnih nesreća nego u istom razdoblju prošle godine, a isto tako manje je osoba koje su u ovim prometnim nesrećama smrtno stradale. Kako bi u narednom razdoblju nastavili ovaj pozitivni trend još jednom apeliramo na sve sudionike da se u prometu ponašaju krajnje oprezno i odgovorno.