Povežite se s nama

Crna kronika

Muškarac (43) završio u istražnom zatvoru zbog prijetnji zaštitaru na Viškovu

Objavljeno

na


Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je, po primitku kaznene prijave Policijske uprave primorsko-goranske, protiv državljanina Republike Hrvatske (1979.) zbog osnovane sumnje na počinjenje dva kaznena djela prijetnje iz članka 139. stavka 2. Kaznenog zakona, provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja osumnjičenika.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 43-godišnjak 11. veljače 2023. i 19. ožujka 2023., na području Viškova, u cilju da ustraši djelatnika zaštitarske tvrtke, u dva mu navrata zaprijetio da će ga ozlijediti, a takvo je osumnjičenikovo postupanje izazvalo kod oštećenika osjećaj straha i ugroženosti za njegov život.

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela (članak 123. stavak 1. točka 2. i 3. Zakona o kaznenom postupku).

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže