Povežite se s nama

Crna kronika

Muškarac prijavljen zbog vrijeđanja komunalnog redara na Krku

Objavljeno

na


Naime, policija ga sumnjiči da je 5. srpnja oko 6.20 sati na plaži na području otoka Krka vrijeđao službenu osobu, odnosno djelatnicu koja je u svojstvu komunalnog redara obavljala poslove nadzora osoba koje kampiraju na javnoj površini. Nakon što ga je obavijestila da je počinio  navedeni prekršaj za koji propisana kazna u iznosu nešto većem od 66 eura, započeo je s vrijeđanjem te se udaljio s mjesta događaja.

Pronašli su ga policijski službenici krčke policije te mu je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja određena mjera opreza i protiv njega je podnijet optužni prijedlog  nadležnom općinskom sudu kojim se predlaže izricanje novčanu kaznu u iznosu od 700 eura zbog počinjenja prekršaja iz domene javnog reda i mira – vrijeđanja i omalovažavanja službene osobe.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže