Povežite se s nama

Crna kronika

Muškarac teško ozlijeđen u Lovranu nakon što ga je udario auto kojem nije “potegnuta ručna”

Objavljeno

na
U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 7.50 sati u Medveji kod Lovrana teško je ozlijeđen 44-godišnji hrvatski državljanin.

Nesreća se dogodila kada je 27-godišnji državljanin Egipta izašao iz osobnog vozila riječkih registracijskih oznaka, koje je parkirao na rubu kolnika bez da je zakočio vozilo ručnom kočnicom, odnosno nije poduzeo sve potrebne radnje kako bi spriječio da vozilo samo krene s mjesta na kojem ga je ostavio.

Time je vozilo samo krenulo i na putanji kretanja udarilo u 44-godišnjeg pješaka što se nalazio uz cestu uz svoje osobno vozilo.

Ozlijeđenom 44-godišnjaku je pružena medicinska pomoć u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teže ozljede. Materijalna šteta cijeni se na oko tri tisuće eura.

Egipatski vozač, koji ima regulirano boravište u Republici Hrvatskoj, je priveden na kriminalističko istraživanje te po završetku kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu za počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže