Povežite se s nama

Crna kronika

Muškarac u komi nakon što je pretučen u Viškovu

Objavljeno

naU Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci je po primitku kaznene prijave Policijske uprave primorsko-goranske protiv hrvatskog državljanina (1971.) zbog osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela nanošenja osobito teške tjelesne ozljede iz članka 118. stavak 1. u vezi članka 119. stavak 1. i 3. Kaznenog zakona, provedena dokazna radnja prvim ispitivanjem osumnjičenika.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik 24. travnja 2019. na Viškovu, u nakani da teško ozlijedi oštećenika koji se počeo udaljavati iz ugostiteljskog objekta u kojem su se prethodno sukobili, sustigao ga i povukao rukom prema sebi te mu zadao udarac šakom u lice, a kada je oštećenik počeo padati, pridignuo ga te ponovio udarac od kojeg je oštećenik pao na tlo. Nakon što se oštećenik uspio dignuti, ponovo je krenuo prema njemu te mu zadao još jedan udarac šakom u lice, uslijed kojeg je ovaj izgubio svijest te pao. Uslijed zadanih udaraca i udara u tlo, oštećenik je zadobio krvarenje u mozak te niz hematoma te je u induciranoj komi i u stanju životne ugroženosti.

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanjem istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke (članak 123. stavak 1. točka 2. i 3. Zakona o kaznenom postupku), navodi DORH.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram