Povežite se s nama

Mozaik

Muzej grada Rijeke najavio kreativne radionice za djecu i roditelje

Objavljeno

na


Muzej grada Rijeke poziva djecu i roditelje da svoje slobodno vrijeme tijekom ljetnih praznika provedu kreativno i zabavno. Pripremili su edukativno-kreativne radionice u kojima će se družiti, učiti uz igru, izrađivati stvari vlastitim ručicama i sakriti se od prejakog sunca.

“Tijekom druženja upoznat ćemo se s Muzejom, naučiti  tko sve radi u Muzeju i što se sve čuva u muzeju. Kroz kratka vodstva po aktualnim izložbama „Novo vrijeme, drugo poluvrijeme“ i „Četvrti život broda Galeb“ razotkriti ćemo razne muzejske tajne i slušati zanimljive priče o muzejskim predmetima, a na radionicama ćemo potaknuti vašu maštu i kreativno izražavanje u viđenju budućeg postava Muzeja”, poručuju ovom prilikom.

Radionice će se održavati svaki četvrtak u mjesecu kolovozu (1., 8., 22. i 29.) u jutarnjem terminu, od 10.00 do 11.30 sati, pod vodstvom muzejske pedagoginje Josipe Verbanac.

Uz dobru volju za sudjelovanjem na radionicama, važno je imati najmanje 6, a najviše 11 godina. Cijena radionice je 10,00 kuna po sudioniku, što uključuje ulaznicu u Muzej, vodstvo stručno osobe te sav pribor i materijal za radionicu.

Za prijavljivanje ili više informacija možete nazvati na broj telefona 051/351-094 ili nam pisati na josipa.verbanac@muzej-rijeka.hr.

Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram