Povežite se s nama

Vijesti

Na FMTU-u krenula peta generacija “Menadžment kamping resorta”

Objavljeno

na
Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, dana 15. veljače 2021. godine, u online okruženju, održano je otvorenje pete generacije programa cjeloživotnog obrazovanja “Menadžment kamping resorta”, čija voditeljica je doc.dr.sc. Josipa Cvelić Bonifačić.

Ove godine, unatoč izmijenjenim uvjetima poslovanja, program broji 36 polaznika, od toga 1 iz Slovenije, a među polaznicima je i značajan broj budućih poduzetnika u kamping turizmu.

U samoj izvedbi programa sudjeluje 28 predavača koji pokrivaju 9 cjelina programa, a od toga 4 nova gosta predavača od kojih je tu i gost predavač iz Slovenije Klemen Hren, voditelj najpopularnijeg portala za kamping u Sloveniji  www.avtocampi.si.

Voditeljica programa, doc.dr.sc. Josipa Cvelić Bonifačić je istaknula sljedeće: “Ovaj program dokazuje svoju kvalitetu i potrebu time što je ovo već peti puta de se održava i do sada je okupio ukupno više od 150 sudionika programa. ADAC je objavio da je Hrvatska na prvom mjestu u porastu kvalitete kampova u Europi. Obrazovanje za kvalitetu menadžmenta kamping turizma zasigurno značajno doprinositi takvom porastu kvalitete, a onda i konkurentnosti”.

Dekanica Fakulteta, prof.dr.sc. Sandra Janković naglasila je činjenicu da su kampovi danas uistinu stil života, gdje se itekako traži i cijeni kvaliteta, inovativnost, bogatstvo ponude, ugoda prostora, jedinstveni doživljaj  i iskustvo. “Mi na fakultetu već dugi niz godina imamo predmet na preddiplomskom studiju Menadžment kampova, čiji je nositelj kolegica doc.dr. Josipa Cvelić Bonifačić. Da smo prepoznali važnost kamping turizma govori i činjenica da upravo akreditiramo diplomski međunarodni studij iz područja održivog menadžmenta u kamping resortu, no razvili smo i projekt  Benchmarking kampova koji omogućuje usporedbu ključnih pokazatelja poslovanja kampova s njihovim kompetitivnim setom u Hrvatskoj.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram