Povežite se s nama

Mozaik

Na Kantridi održan mali festival elektronske glazbe Električni Prasowski

Objavljeno

na
Na tereasi Beach Bara Prasowski, na plaži Ploče ispod bazena na Kantridi, održan je mali festival elektronske glazbe Električni Prasowski pa su u okviru Ljeta na Kantridi na svoje mogli doći i ljubitelji ovog glazbenog izričaja pa se slobodno može ustvrditi da je Električni Prasowski opravdao očekivanja.

U zelenoj oazi Prasowskog nastupili su ŠećeЯ, koji je solo projekt  Tene Rak, nekadašnja osnivačica i bubnjarka sjajnog banda Vlasta Popić na Prasowskom je istražila je svoje osobne granice i dubine u muzički bogatom stilu s puno elemenata trip hop i post dance estetike, ManMachine, synt solo projekt Gorana Uroića, koji je posljednji LP album objavio za cjenjeni Oraculo Records, Goran Lautar (Neon Lies) je promovirao svoj treći LP album Lovles Adventures, a večer je zaključio Ikonal sa svojim DJ setom. Ikonal je istaknuto ime domaće underground elektronske scene, iza kojega stoji Nikola Kos.

Ljeto na Kantridi ide dalje drugim po redu koncertom iz ovogodišnje Štikle, koja će na Beach Bar Morski prasac dovesti duo Alba&Leo, odnosno Albu Nacinovich i Lea Škeca u srijedu 14. srpnja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže