Povežite se s nama

Vijesti

Na Kantridi se uređuje “Park lovora”, pozvani i građani da sudjeluju u radovima

Objavljeno

na

IlustracijaU nedjelju, 27.rujna 2020.g. od 10 do 14 sati svi planinari i drugi ljudi dobre volje pozvani su na događanje Gradimo Park lovora na Kantridi, u organizaciji Planinarskog društva Kamenjak. Projekt je sastavni dio programa Zeleni val, Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture.

Radi se o uređenju novog gradskog parka na Kantridi, iznad Dječje bolnice, istočno od Doma umirovljenika, u blizini Poučne staze Šuma Striborova, s kojom će park činiti fizičku i programsku cjelinu. 

Okupljeni će imati zadatak iz parka ukloniti krupni i sitni otpad, za što je nabavljeno dovoljno vreća i radnih rukavica, a zainteresirani sami moraju ponijeti gojzerice i prikladnu odjeću.

Nakon čišćenja, započet će i gradnja glavnih staza u parku, pa su pozvani svi oni koji posjeduju motornu pilu da se odazovu.

Poželjne su i prijave sudionika na broj mobitela 091 786 4535 (Boris).

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže