Povežite se s nama

Vijesti

Na Kantridi se uređuje “Park lovora”, pozvani i građani da sudjeluju u radovima

Objavljeno

na

IlustracijaU nedjelju, 27.rujna 2020.g. od 10 do 14 sati svi planinari i drugi ljudi dobre volje pozvani su na događanje Gradimo Park lovora na Kantridi, u organizaciji Planinarskog društva Kamenjak. Projekt je sastavni dio programa Zeleni val, Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture.

Radi se o uređenju novog gradskog parka na Kantridi, iznad Dječje bolnice, istočno od Doma umirovljenika, u blizini Poučne staze Šuma Striborova, s kojom će park činiti fizičku i programsku cjelinu. 

Okupljeni će imati zadatak iz parka ukloniti krupni i sitni otpad, za što je nabavljeno dovoljno vreća i radnih rukavica, a zainteresirani sami moraju ponijeti gojzerice i prikladnu odjeću.

Nakon čišćenja, započet će i gradnja glavnih staza u parku, pa su pozvani svi oni koji posjeduju motornu pilu da se odazovu.

Poželjne su i prijave sudionika na broj mobitela 091 786 4535 (Boris).

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže