Povežite se s nama

Sport

Na Kantridu stiže Pablo de Lucas

Objavljeno

na


HNK Rijeka u siječanjskom prijelaznom roku zasad je od ozbiljnijih pojačanja dovela tek Marina Tomasova iz njemačke 2. Bundeslige, pa su tako njihovi navijači još uvijek relativno nezadovoljni i strahuju da bi u proljetnom dijelu 1. HNL rezultati mogli biti nešto slabiji, nego što su to bili do sada.

U prve dvije pripremne utakmice još uvijek nije ubilježena pobjeda, no čini se da s Kantride ipak stižu naznake da bi u preostalih tjedan dana moglo stići nekoliko novih i zanimljivih igrača iz inozemstva.

Prema svemu sudeći novi igrač na Kantridi trebao bi postati španjolski veznjak Pablo de Lucas. Radi se o 28-godišnjem igraču koji je trenutno član rumunjskog Petrolula te je tijekom ove sezone odigrao do sada 24 utakmice s učinkom od tri pogotka i četiri asistencije. Dvije utakmice odigrao je ove sezone i protiv zagrebačkog Dinama u europskim natjecanjima.

Vjerojatno bi se već kroz dan-dva trebalo pokazati hoće li pregovori između sportskog direktora Srećka Juričića i Pabla de Lucasa biti uspješno završeni, no rubrika dolasci ne bi trebala završiti s njime. Iz riječke ekipe najavljuju još neka pojačanja.

Foto: Digi Sport

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže