Povežite se s nama

Fiuman Plus

Na Kvarneru desetak regionalnih portala, najnoviji su RivijeraNews i RijekaOnline

Objavljeno

na

Foto: Stanislav Juretić


Na samom početku 2015. godine kad je pokrenut Fiuman.hr, Riječani gotovo da nisu imali previše izbora za kvalitetno praćenje isključivo lokalnih, odnosno regionalnih vijesti na Internetu, no u zadnje vrijeme to se itekako promijenilo.

Od tada pokrenuti su brojni regionalni portali s manje ili više uspjeha, a tijekom ove jeseni s radom su započela još dva portala.

RivijeraNews.hr krenuo je s prvim danom studenog te će oni biti posvećeni praćenju novosti s područja Opatije i ostatka liburnijske rivijere pod motom “Vedrom stranom”. Glavni urednik portala je Domagoj Tramontana.

Ove jeseni javnosti je postao dostupan i još jedan riječki portal pod nazivom RijekaOnline.hr. Za razliku od RivijereNewsa, oni će imati težak zadatak pokušati se nositi s punom brojnijom konkurencijom. Glavni urednik portala je Tibor Velki.

Građanima naše regije tako su sada osim Fiumana te dva novopokrenuta portala na raspolaganju za regionalne novosti Rijeka Danas, Novi list web, Radio Rijeka web, Kvarnerski, Riječanin, Moja Rijeka, Torpedo, Pod Učkun, Ri prsten…

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram