Povežite se s nama

Vijesti

Na novim digitalnim parkirnim automatima Rijeka plusa obavljeno 5388 transakcija

Objavljeno

na


Prema podacima Rijeka plusa na 10 novih digitalnih parkiranih automata, u nepuna tri mjeseca od postavljanja obavljeno 5388 transakcija.

Digitalni parkirni automati postavljeni su krajem prosinca 2022. godine u sklopu investicijskog ciklusa Rijeka plusa i u svrhu poboljšanja kvalitete usluge za korisnike na najfrekventnijim lokacijama u samom centru grada: Riva Boduli, Zagrebačka ulica, Senjsko pristanište, Matije Gupca, Dolac, Rikard Benčić, Ivana Zajca, Školjić i Gomila.

Kupnja za korisnike je jednostavna – prilikom kupnje parkirne karte na zaslonu automata izabere se satna ili cjelodnevna parkirna karta te unese registarska oznaka vozila koje koristi parkirno mjesto.

Na novim parkirnim automatima, plaćanje se vrši isključivo bankovnim karticama (kreditnim i debitnim) Visa i Mastercard karticama.

Automat nakon plaćanja izdaje  parkirnu kartu koju nije potrebno ostavljati u vozilu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže