Povežite se s nama

Sport

Na plivačkom mitingu “Victoria-Primorje” ovog vikenda više od 500 plivača

Objavljeno

na

IlustracijaPlivački klub „Primorje – Croatia osiguranje“ s ponosom predstavlja već tradicionalni 12. Međunarodni plivački miting „Victoria-Primorje“ koji će se 8. i 9. veljače održati na Bazenima Kantrida. Riječ je o susretu koji iz godine u godinu sve više raste te je kao takav uključen u HEP Grand prix natjecanja Hrvatske. Svake godine ovo sportsko događanje privlači sve više posjetitelja, čime i Rijeka postaje prepoznatljiva na sportskoj karti svijeta.

Ove godine na mitingu sudjeluje čak 533 plivačice i plivača iz Italije, Mađarske, Slovenije i Hrvatske a među njima su i poznata plivačka imena koja spadaju u sam vrh europskog plivanja.

Miting se održava u dva dana kroz dva dijela natjecanja i to u 09.00 h kvalifikacijske te u 17,00 h finalne utrke. Svečano otvaranje mitinga je u subotu u 16,45 h.

Pozivamo sve ljubitelje plivanja da poprate i uživaju u zanimljivim utrkama velikih plivačkih zvijezda, poručuju iz kluba.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže