Povežite se s nama

Vijesti

Na području Viškova dostupno besplatno pravno savjetovanje za starije od 65

Objavljeno

na
U sklopu EU projekta „Pomoć i podrška starijim osobama kroz razvoj izvaninstitucijskih socijalnih usluga“, Udruga umirovljenika Viškovo organizira besplatna pravna savjetovanja za osobe s navršenih 65 godina i starije. Pravno savjetovanje bit će organizirano u utorak 25. travnja u vremenu od 9 do 11 sati u prostoru Udruge umirovljenika na adresi Viškovo 31.

Usluga je besplatna za korisnike koji imaju bilo kakvu dilemu odnosno nejasnoću pravnog karaktera ili se žele konzultirati s pravnikom oko nekog pitanja. Svoj termin zainteresirani mogu rezervirati e-mailom na umirovljenici.viskovo@gmail.com, osobnim dolaskom u prostor Udruge umirovljenika Viškovo u uredovno radno vrijeme Udruge ili pozivom na broj telefona 051/257-622 ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 09:00 – 12:00 sati. Na savjetovanje se može doći i bez prethodne najave, ali u tom slučaju postoji mogućnost čekanja.

Projekt „Pomoć i podrška starijim osobama kroz razvoj izvaninstitucijskih socijalnih usluga“ vrijedan je nešto više od 260 tisuća eura i u cijelosti se financira bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda. Provedba je počela u srpnju 2021. godine, a projektne aktivnosti traju do srpnja ove godine. Nositelj projekta je Udruga umirovljenika, a partner Općine Viškovo.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram