Povežite se s nama

Vijesti

Na riječke ulice stiglo ukupno 10 novih digitalnih automata za parking

Objavljeno

na
U sklopu nastavka investicijskog ciklusa, te u svrhu poboljšanja kvalitete usluge za korisnike, TD Rijeka plus d.o.o. postavio je dana 28.12.2022.godine još sedam novih parkirnih automata najnovije generacije. U prvoj fazi zamjene, novi parkirni automati su postavljeni na lokacijama parkiralište Rikard Benčić, u Ulici Školjić te u Ulici Dolac. Korisnici su izuzetno dobro prihvatili nove parkirne automate.

Dodatnih sedam automata postavljeno je na lokacijama Zagrebačka ulica, Senjsko pristanište i Riva Boduli (područje oko tržnice) u Ulici Ivana Zajca, te Ulici Matije Gupca. Dva parkirna aparata postavljena su i na lokaciji Gomila. Na taj način, korisnicima je dostupno lako i jednostavno kupovanje parkirnih karata na najfrekventnijim lokacijama, odnosno u samom centru grada.

Kupnja za korisnike je jednostavna – prilikom kupnje parkirne karte, potrebno je na zaslonu automata izabrati satnu ili cjelodnevnu parkirnu kartu, te unijeti registarsku oznaku vozila koje koristi parkirno mjesto. Važno je da upisani podaci budu točni, odnosno da se točno upiše registracija vozila koje koristi parkirno mjesto pod naplatom. Na novim parkirnim automatima, plaćanje se vrši isključivo bankovnim karticama (kreditnim i debitnim) Visa i Mastercard karticama. Automat će nakon plaćanja izdati parkirnu kartu koju nije potrebno ostavljati u vozilu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram