Povežite se s nama

Mozaik

Na veliki natječaj naljepših fotki najviše prijava stiglo iz PGŽ, dajte svoj glas favoritima

Objavljeno

na

Foto: Josip CvitešićPrije tek nešto više od tjedan dana započeo je novi foto natječaj „Volim svoju županiju“ kojim se potiče mlade umjetnike, amatere da sami stvaraju i razmišljaju o detaljima i zanimljivostima županija, koje ih kao destinacije čine prepoznatljivima. Natječaj organizira Hrvatska zajednica županija, a izrađena je posebna aplikacija na www.volimzup.hr putem koje se mogu predati do tri fotografije po autoru.

Nagrade se, kao i prošlih godina, dodjeljuju u dvije kategorije – najbolja fotografija prema broju prikupljenih lajkova i najbolje fotografije prema mišljenju stručnog žirija. Prva mjesta u obje kategorije osvajaju GOPRO HERO7 Silver sportske digitalne kamere, a drugo mjesto prema ocjeni žirija GOPRO HERO7 White sportsku digitalnu kameru. Na čelu ovogodišnjeg stručnog žirija ponovno se nalazi profesionalna fotografkinja Mare Milin.

Najbolje fotografije iz svih hrvatskih županija čine postav putujuće izložbe koja je samo u prošloj godini prošla 1081 kilometar Hrvatske – od Osijeka preko Virovitice, Zagreba, Koprivnice, Rijeke, Šibenika, Zadra, sve do Dubrovnika.

U ovom trenutku najviše fotografija na natječaj prijavljeno je upravo iz Primorsko-goranske županije, njih 389, tek nešto manje ih je prijavljeno iz Zadarske županije, a svi ostali dijelovi Hrvatske su daleko iza.

Kandidirane fotografije iz PGŽ možete pogledati ovdje i dati glas svojim favoritima kako biste im pomogli u osvajanju što boljeg mjesta i pratežih nagrada.

Marketing
Marketing a href="http://www.tz-moscenicka.hr/hr/koncert_klasike/633/9" target="_blank">
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram