Povežite se s nama

Vijesti

Na više od mjesec dana zatvorena cesta od igrališta NK Halubjan do restorana Jist u Viškovu

Objavljeno

na


Radi izvođenja radova na izgradnji državne ceste D 427 te izgradnji kružnog raskrižja Halubjan i prespajanja magistralnih instalacija u županijskoj cesti Ž 5021, na lokaciji  Široli  (od  NK  Halubjan  do restorana Jist) županijska cesta Ž 5021 Kastav- Viškovo dana 11.04.2019. godine zatvorit će se za promet na navedenoj lokaciji.

S obzirom na zahtjevnost izvođenja radova i tehnologiju istih  uz koje se promet na navedenoj lokaciji ne može voditi uporedo sa izvođenjem radova Županijska uprava za ceste izdala je izvođaču radova na izgradnji državne ceste D427  Poduzeću za ceste Slavonski Brod odobrenje za zatvaranje županijske ceste u periodu od 11.04.2019. do 31.05.2019. godine.

Promet autobusa Autotrolej-a odvijat će se do slijedećeg tjedna po dosadašnjem voznom redu, o izmjenama voznog reda naknadno će se dostaviti obavijest.

Za sav promet  obilazni pravac je lokalna cesta L58018, Sroki – Kosi-Turki.

Očekivani završetak radova prema dinamici izvođača radova koji je obećao je da će pokušat maksimalno skratiti rok izvođenja radova  je 15.05.2019.  kada bi se  županijska cesta trebala  otvoriti za sav promet, poručuju iz Općine Viškovo.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram