Povežite se s nama

Mozaik

Nagrađene najljepše okućnice, balkoni i prozori na Trsatu i Vojaku

Objavljeno

na

Najljepša okućnica - Trsat


Još koncem lipnja održana je završna svečanost akcije Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor u kojoj je sudjelovalo 13 natjecatelja. Svim sudionicima akcije podijeljene su zahvalnice i pokon bonovi.

Prijavljeni sudionici akcije natjecali su se u tri kategorije: okućnica, balkon i prozor, a žiri je izabrao one najljepše.

Prvo mjesto u kategoriji okućnica osvojila je gđa. Ana Parlov Kaić (S. Krautzeka 35). Drugo mjesto pripalo je gđi. Jadranki Dragičević (Strmica 8) dok je treće mjesto osvojila gđa. Tajana Černe (B. Vilhar Žirovnik 1).

U kategoriji balkona prvo mjesto osvojila je gđa. Biserka Blažević (Frankopanski trg 4) dok je druga bila gđa. Dobrinka Vlašimsky (S. Krautzeka 25). Prvo mjesto u kategoriji prozora osvojila je gđa. Ranka Kovačić (S. Krautzeka 28).

Najljepša okućnica – Vojak

I VMO Vojak je održalo završnu svečanost u sklopu akcije Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor u kojoj je ove godine sudjelovalo 17 natjecatelja. Svim sudionicima akcije dodijeljena su priznanja i poklon bonovi.

Prvo mjesto u kategoriji najljepše uređenih okućnica osvojila je gđa. Jurjica Vesna Gržalja (S. Krautzeka 89). Drugo mjesto osvojila je gđa. Marica Perčinić (D. Šćitara 15) dok je treće mjesto pripalo gđi. Eriki Vranješ (D. Šćitara 17).

Prvo mjesto u kategoriji najljepših prozora osvojila je gđa. Marina Juretić (Marohnićeva 3), a drugo mjesto pripalo je gđi. Smiljani Surjan (D. Šćitara 28). Najljepšim balkonom proglašen je onaj gđe. Bosiljke Luzine (D. Šćitara 17).

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram