Povežite se s nama

Sport

Nagrađeni najbolji sportaši Kostrene u 2018. godini

Objavljeno

na

Foto: RiPrsten


U organizaciji Općine Kostrena održano je proglašenje najuspješnijih sportaša i sportskih klubova u 2018. godini. Svečana dodjela nagrada i priznanja održana je u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji.

Sportaši iz Kostrene u 2018. godini ostvarili su niz velikih sportskih uspjeha na domaćim i inozemnim natjecanjima na čemu im se u svom pozdravnom govoru zahvalio načelnik Općine Kostrena Dražen Vranić. Sportašicama i sportašima iskrene čestitke uputili su i zamjenica općinskog načelnika Đurđica Matešić- Bilobrk  i predsjednik Odbora za sport i tehničku kulturu Teodor Jokić.

Najuspješniji sportaš do 18 godina je Luka Ugrina iz Kickboxing kluba Sušak, a najuspješnija sportašica do 18 godina Nicole Nastić iz Snowboard cluba Ri-fun. Najuspješniji sportaš i sportašica seniori su Mateo Vukušić i Tatjana Ećimović iz Športskog ribolovnog društva Kostrena. Najuspješnija sportašica s invaliditetom je Antea Ugrina iz Ski-kluba Rijeka, dok je dvostruki naslov najuspješnije muške sportske ekipe (do 18 godina i seniorske ekipe) pripao sportašima Kluba podvodnih aktivnosti Kostrena. Za iznimni dugogodišnji doprinos razvoju sporta nagradu je dobio Marijan Blokar, dugogodišnji član uprave i tajnik Boćarskog kluba Kostrena i predsjednik Rukometnog kluba Kostrena 2008-2012. godine.

Zahvalnice za sportska postignuća dobili su i članovi Karate kluba Kostrena: Sara Tadej, Helena Willheim, Milla Dunović, Milla Vita Lozo, Nina Mazza, Gabriela Car, Leticija Tešar, Lucia Lencović, Leona Lencović, Tea Turčić, Lucija Turčić, Vanessa Lozano Štucl, Nina Abramović, Ema Zahej, Vito Katnić, Borna Babić, Lucas Lencović, Filip Đorđević, Jakov Tešar, Mauro Pugar, Maro Šoić, Jakov Šoić, Ivano Smekal, Erik Zahej, Jakov Bogunović, Marko Kukarić, Niko Zavidić, Mark Miloš, Mateo Rigo, Ivano Klarić, članovi Športskog ribolovnog društva Kostrena: Matej Abramović, Ante Ritmajer, Niko Matejčić, Fran Matejčić, Toni Abramović, Marijana Milić, Marijo Milić, Vedran Ivošević, Krešimir Milić; iz Teakwondo kluba Sušak Paola Juranić, iz Kickboxing kluba Sušak Eva i Brigita Bedi te Ana Jović; iz Kluba podvodnih aktivnosti Andre Medić.  Dobitnici zahvalnica za dugogodišnju promociju Kostrene kroz sport su i Odbojkaški klub Kostrena, Jedriličarski klub Galeb i NK Pomorac 1921.

“Drage sportašice i sportaši, osobito mi je zadovoljstvo pozdraviti vas u ime Općine Kostrena i zahvaliti vam na trudu i sportskim rezultatima koje postižete i kojima na najbolji i najpozitivniji način promovirate Kostrenu. Sport šalje još jednu važnu poruku, da se do rezultata ne može doći nikako drugačije nego radom i odricanjem, a na to su spremni samo veliki, odvažni ljudi koji imaju  hrabrosti pomicati granice. Upravo zato je, neizmjerno važno ulagati u sport jer oblikuje kvalitetne ljude koji će sutra voditi ovu našu zajednicu. Drage sportašice i sportaši, dragi sportski djelatnici i dragi roditelji, od srca vam čestitam na svim sportskim i osobnim uspjesima”, poručio je ovogm prilikom načelnik Vranić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram