Povežite se s nama

Mozaik

Najavljen tradicionalni Novogodišnji koncert Puhačkog orkestra Lovran

Objavljeno

na
Tradicija koja se njeguje više od 40 godina, Novogodišnji koncert Puhačkog orkestra Lovran održat će se petak 27. 12. 2018. u lovranskom Kinu Sloboda s početkom u 20:30. 

Kao i uvijek, lovranski orkestar na novogodišnjem koncertu predstavlja publici novi repetoar koji je uvježbavao tijekom jeseni. Za svoju vjernu publiku pripremili su niz glazbenih poslastica – od glazbenih evergreena preko zanosnih latinoameričkih ritmova i kultnih rock komada, sve do ČA-Val uspješnica.  Uz svoje članove soliste, na sceni će im se pridružiti i gosti Duško Jeličić i Josip Pepi Forembacher. Program će već po tradiciji voditi Dražen Turina Šajeta.

Orkestrom ravna dirigent Boris Mohorić. Ulaz na koncert je besplatan, odn. svojim donacijama pomažete rad orkestra.

Tijekom koncerta biti će dodijeljena jubilarna priznanja njihovim dugogodišnjim članovima za 10, 15, 20 i 35 godina staža u orkestru.

Osim Novogodišnjeg koncerta, lovranski orkestar će 31.12. upriličiti Silvestarski koncert ispred lovranske općine s početkom u 11:30. Ovim koncertom žele ispratiti staru godinu uz prigodnu glazbu, čašicu pjenušca i slastice za posjetitelje. 

2020. godinu započinjunastupom već 1. siječnja na tradicionalnoj Zdravici opatijskog gradonačelnika na terasi hotela Kvarner od 11:30.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram