Povežite se s nama

Mozaik

Najavljena Sveučilišna Broocošijada, po prvi puta u Rijeci nastupa Ten Walls

Objavljeno

na
S početkom listopada započela je nova akademska godina, a to već tradicionalno znači i jedan od najatraktivnijih partya u ovom dijelu godine. Sveučilišna Broocošijada još jednom donosi dva dana sjajne zabave u ExPort Delti.

“Prvi studentski koraci su učinjeni, a sad je vrijeme da to “začinimo” već tradicionalnom zabavom Broocošijadom. Najveća studentska zabava u regiji i ove će godine zabaviti i rasplesati studente i sve one koji se nađu 19. i 20. listopada u Ex-Port Delti uz nikad moćniji glazbeni program! Pridružite nam se bez obzira na dužinu studentskog staža, a upad je kao i uvijek besplatan”, poručili su organizatori.

U petak, 19. listopada, za dobru zabavu zaduženi su Krankšvester i Nigh Express band.

U subotu, 20. listopada, stiže Ten Walls, pravog imena Marijus Adomaitis, a poznat još i kao Mario Basanov. On je pod pseudonimom Ten Walls objavio hitove poput “Walking with elephants”, “Gotham” i “Requiem” kojima je probio vrhove svih prestižnih lista, uključujući i UK Single Chart. Njegov posljednji album “Queen” izdan je 2017 godine, a sadrži 24 autorskih uradaka na duplom CD-u. Uz live nastup Ten Wallsa, očekuje vas vrhunska audio-video produkcija Vedras grupe, bogati line-up i after party! Nastupiti će i slovenski DJ Urban Pfeifer, DJ-i istarskog kolektiva Seriously Tw!sted, opatijskog Liminala i riječkog KBS Entertainment-a. Upad je slobodan, a službeno zatvaranje desiti će se na after partyu u klubu Crkva kamo će nastupiti DJ Bronski sa produženim setom pripremljenim samo za ovu priliku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram