Povežite se s nama

Mozaik

Najfinije Di Mare fritule i vafli ove godine na tri adventske lokacije

Objavljeno

na

Di Mare Desserts štandovi već su godinama jedno od omiljenih mjesta brojnim Riječanima, Opatijcima i svima iz regije kad su u pitanju slatki zalogaji, a osim što tijekom ljetnih mjeseci rade na raznim lokacijama, ove godine ponovno su dio bogatog Adventa u Rijeci, ali po prvi puta i Adventa u Opatiji.

Kao što su mnogi već naviknuli, tijekom trajanja adventskog razdoblja u njihovim najfinijim fritulama i vaflima možete uživati na dvije riječke lokacije – Advent na Gradini i Adventiranje kod Kazališta. Ove godine po prvi puta pristuni su i na Adventu Opatija na lokaciji ispred umjetničkog paviljona “Juraj Šporer”.

Cijena porcije fritula kreće se od 30 kuna s preljevom poput Nutelle, bijele čokolade ili jagode, a tu su i brojne raskošne kombinacije poput fritula “Christmas special” koje dolaze s bijelom čokoladom, bademom i cimetom.

Advent na Gradini radno vrijeme
ponedjeljak – četvrtak i nedjelja 16:00 – 22:00h
subota – nedjelja 16:00 – 24:00h

Adventiranje kod Kazališta radno vrijeme
ponedjeljak – nedjelja 11:00 – 24:00h

Advent kod Šporera radno vrijeme
ponedjeljak – nedjelja 12:00 – 24:00h

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram