Najpovoljniji parking u Opatiji – 2 kn/h u garaži sportske dvorane “Marino Cvetković”

parking-garaza-dvorana

Sportska dvorana “Marino Cvetković” u Opatiji otkako se otvorila postala je dom velikoj većini tamošnjih sportskih klubova, ali istovremeno se otvorila i mogućnost da se u tom gradu napokon ponovno organiziraju velika sportska natjecanja, koncerti sajmovi i slične manifestacije izvan ljetne sezone.

U sklopu dvorane na adresi Stubište Lipovica 3, odmah na ulazu u Opatiju, napravljena je također garaža sa 137 parkirnih mjesta, od toga pet namijenjenih za osobe s invaliditetom.

Upravo tamo je moguće najpovoljnije parkirati u cijeloj Opatiji s obzirom na to da je cijena korištenja garaže tijekom cijele godine svega 2 kune po satu.

Postoji i mogućnost kupnje pretplatničkih kartica na mjesečnoj, polugodišnjoj i godišnjoj bazi, što je usluga koju u posljednje vrijeme koristi sve više vlasnika vozila, kojima je jedna od prednosti također što su dvorana i garaža 24 sata dnevno pod nadzorom.

Za više informacija možete posjetiti njihovu Internet stranicu, kontaktirati recepciju na telefonski broj 051 401 362 ili obratiti im se na e-mail adresu uprava@opatija21.hr.