Povežite se s nama

Mozaik

Najskuplji automobili svijeta u subotu stižu na opatijski mul

Objavljeno

na

Mate Rimac u Hrvatskoj je ugostio vlasnike najskupljih automobila na svijetu. U Hrvatsku su stigli neki od najekskluzivnijih automobila na svijetu i njihovi vlasnici, odnosno članovi Supercar Owner‘s Circle (SOC), najekskluzivnijeg svjetskog kluba kolekcionara automobila.

U Zagreb je stigla karavana superjurilica. Njihovi vlasnici, ujedno i članovi najekskluzivnijeg svjetskog kluba kolekcionara automobila u Hrvatskoj će boraviti tri dana.

Okupili su se ispred HNK, nakon čega su krenuli u Veliku Goricu, gdje se održalo natjecanje u ubrzanju. Kasnije će ići za Opatiju i Mali Lošinj.

Među mnoštvom automobila mogle su se prepoznati marke poput Bugattija, Paganija, Ferrarija, McLarena, Koenigsegga i mnogih drugih.

Nakon Zagreba članovi kluba okupili su se u Velikoj Gorici gdje se održala pokazna utrka. Rimčeva Nevera uvjerljivo je bila nadmoćna, piše Jutarnji list.

“Ovdje je jedno 100 milijuna eura u automobilima. Prosječan član ovog kluba posjeduje 60 automobila s prosječnom vrijednosti od 1,2 milijuna dolara po autu. Vjerujem da u Hrvatsku nikad nije došla “moćnija” grupa ljudi – što može donijeti jako dobre rezultate. Ako im imamo što ponuditi…”, napisao je Mate Rimac na drušvenim mrežama.

Nakon Zagreba i Velike Gorice skupocjena karavana u subotu kreće prema Opatiji. Iako službenih informacija nema, njihov dolazak očekuje se oko 13 sati te bi se trebali parkirati na prostoru opatijske luke.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram