Povežite se s nama

Vijesti

Nakon isključenja iz Energa mjesečni račun za grijanje 270 kn

Objavljeno

na



Hrvatska udruga stanara poziva građane i predstavnike zgrada na savjetovanje oko izdvajanja iz sustava centralnog grijanja Energa koje će se održati u četvrtak i petak, 19. i 20. veljače od 10 do 18 sati u zgradi Transadrije.

Tema sastanaka će biti upute i načini izdvajanja od Energa, predstavit će se tvrtke koje provode navedeno, a objasniti će se i kako u vlastitu zgradu staviti kotlovnicu. Objasniti će se i kako je napravljena kotlovnica u Kontuševoj 12 koja se odvojila od Energa i gdje stanari sada imaju više od duplo manje račune i po zimi dobivaju račun od svega 270 kuna mjesečno po stanu.

“Kako izaći iz krize izazvane visokim računima i neravnopravnom raspodjelom troškova je pitanje koje u posljednje vrijeme brine građane koji su u sustavu opskrbe toplinskom energijom.

Opskrba toplinsko energijom stambenih zgrada u Rijeci nije izdvojen “slučaj”. U  Republici Hrvatskoj  je opća  pojave visokih računa za grijanje.

Visoki troškovi grijanja  nisu samo posljedica poskupljenja. Tu se mogu sagledati i druge činjenice  između kojih ističemo zastarjele i  neučinkovite  tehnologije  za opskrbu  toplinskom energijom i neprilagođenu infrastrukturu.

Zbog navedenih razloga, odlučili smo se za organiziranje “Dana otvorenih vrata” kao bi se građani mogli informirati o uvjetima i mogućnostima za primjenu novih sustava  kojima bi se bitno smanjili troškovi”, poručuju iz Hrvatske udruge stanara.

Više informacija potražite ovdje ili posjetite savjetovanje u Transadriji na adresi Riva Boduli 1, Rijeka – konferencijsko-izložbena dvorana.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram