Povežite se s nama

Mozaik

Nakon par godina u Rijeci se ponovno otvorio Surf’n’Fries

Objavljeno

na
Prije nekoliko godina u Rijeci se zatvorio ugostiteljski objekt Surf’n’Fries u kojima se fokus stavljao na prodaju prženih, odnosno pečenih krumpirića. Danas posluju na više drugih lokacija u Hrvatskoj, a mogu se pohvaliti kako imaju preko 70 franšizera doslovno na svim stranama svijeta. Prisutni su, primjerice, čak i na jednoj od najpoznatijih plaža na svijetu, a radi se o Bondi beachu u Australiji.

Vlasnici franšize i osnivači Surf’n’Friesa, Andrija Čolak i Denis Polić, ovih dana zaista imaju razloga za zadovoljstvo, jer su njihovi krumpirići ponovno dostupni u gradu iz kojeg je cijela uspješna poslovna priča i krenula.

Na plaži Kantrida od ovog vikenda postavljen je Surf’n’Fries kiosk u kojem se nakon više godina opet može uživati u njihovoj ponudi.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže