Povežite se s nama

Mozaik

Napokon u Iki degustirana vina koja su tijekom ljeta izvađena iz mora

Objavljeno

na
Sunčana nedjelja privukla je brojne posjetitelje na degustaciju vina izvučenih iz morskih dubina ikarske vruje, u sklopu projekta Gušti od ribi.

Poznata eno-gastro manifestacija “Vino i vruja” pruža poseban doživljaj uživanja u vrhunskim vinima hrvatskih vinara, čuvanim godinu dana u idealnim uvjetima ikarskog prirodnog fenomena, vruje, odnosno podmorskog izvora planinskih riječnih tokova.

Predsjednik Udruge Ikarski barkajoli Vjekoslav Zahej upoznao je prisutne s vinima koja se sljubljuju s određenom vrstom ribe te o nutritivnoj važnosti uravnotežene mediteranske prehrane.

Projekt »Gušti od ribi!« usmjeren je prvenstveno na mlađu populaciju koja s novim spoznajma preuzima i prenosi znanja o korisnosti konzumacije ribe i načinima njene pripreme u svakodnevnom životu. Cilj je potaknuti svjesnost o važnosti uvođenja više ribe u prehranu te potaknuti stvaranje nove generacije kupaca koji će utjecati na održivost sektora ribarstva u Hrvatskoj.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže