Povežite se s nama

Mozaik

Nastavlja se obilježavanje Svjetskog dana vode, uključen i iluzionist Andrej Škedel

Objavljeno

na
U petak, 22. ožujka 2019. godine, na sam datum obilježavanja Svjetskog dana voda koji ove godine ima temu „Voda za sve“, nastavlja se program obilježavanja ovog dana u organizaciji KD VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. i suradnji Grada Rijeke.

Od 8:30 do 9:30 sati organizirana je pričaonica na temu vode za djecu nižih razreda osnovne škole u Gradskoj knjižnici – Dječji odjel Stribor (Trg 128. brigade Hrvatske vojske 6, Rijeka).

Potom će se od 10:00 do 12:00 sati održati prigodni program na Korzu – Trg 128. brigade Hrvatske vojske – kraj „špine“ s riječkom vodom.

U sklopu programa prikazat će se kratkometražni film “Riječka voda“ polaznika filmske radionice Doma mladih Rijeka te održati radionica o vodi za grupu učenika Mladih čuvara okoliša Društva Naša djeca. Ostavljat će se vodeni tragovi, provesti anketiranje na temu vode, pisati poruke „Priroda za vodu“, dijeliti edukativni letci „Znate li’“ te provesti uzorkovanja vode i zorni prikaz prirodnog pročišćavanja otpadnih voda.

U realizaciji programa pripomoći će i Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ, Javna ustanova Priroda te Crveni križ Rijeka – Aktiv KD VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. koji je kroz poruku „Voda je izvor života. Darivanje krvi je izvor humanosti“ ukazao na važnost vode i krvi za život.

Program će završiti nastupom mađioničara Andreja Škedela s dijelom dječjeg programa „Sim Sala Bim“.

Do 25. ožujka 2019. godine u izlozima Grada Rijeke (Korzo 16) mogu se pogledati izloženi radovi na temu vode – grafika, strip i ilustracije studenata Akademije primijenjenih umjetnosti Rijeka te fotografije Mladih čuvara okoliša Društva Naša djeca.

Marketing
Marketing a href="http://www.tz-moscenicka.hr/hr/koncert_klasike/633/9" target="_blank">
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram