Povežite se s nama

Mozaik

Neno Belan & Fiumensi uz pomoć Night Expressa napravili sjajnu zabavu na Kostrenskoj noći

Objavljeno

naPrepoznatljiva kostrenska ljetna fešta Kostrenska noć održana je u petak, 12. srpnja 2019. u organizaciji Turističke zajednice Općine Kostrena i Općine Kostrena te je privukla velik broj posjetitelja.

Uvala Žurkovo odisala je dobrom vibrom i odličnom zabavom.

Program je započeo u 20:30 sati kada su započeli glazbeni nastupi i izložba kreativnih radova umjetnika iz Kostrene, Rijeke i okolice. Gastro ponuda je bila zaista bogata, pa su se tako u ponudi našla mesna i slatka jela, ali i salata od hobotnice koja je planula u vrlo kratkom roku.

Poznata kostrenska ljetna fešta i ove je godine donijela bogat glazbeni program uz nastupe poznatih domaćih izvođača: Nena Belana & Fiumensa, Night Express Banda i dua Fenix.

Duo Fenix počeo je sa svirkom u 20:30 i zagrijao publiku, a glavni izvođači večeri Neno Belan & Fiumensi na binu su se popeli u 22:30 sati i izazvali oduševljenje publike koja je uživala u svakoj pjesmi.

Nakon odlične zabave uz Belana & Fiumense na binu su se popeli dečki iz Night Express Banda i odličnom svirkom zabavili sve prisutne do ranih jutarnjih sati!

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram