Povežite se s nama

Mozaik

Noć kazališta: Nakon “Casabiance” večeras na rasporedu “Zabezeknut” Vlatka Štampara

Objavljeno

na
Nakon jučerašnjeg izuzetnog nastupa popularnog dua Irene Grdinić i Maria Lipovšeka Battifiace, koji su s predstavom Casabianca oduševili i do suza nasmijali publiku u rasprodanom opatijskom centru Gervais, večeras nastavljamo u sličnom tonu.

“Dragi ljudi kao što vidite, stvari se generalno raspadaju. Laganja, muljanja, ubojstva, krađe i varanja, plus zabrane, strah i novo normalno. Sve znate. Ali treba gledati stvari sa svjetlije strane. Treba ne razmišljati o tome. Kako? Jednostavno. Zabezekneš nekog nečim dobrim”, ovim riječima jedan od najboljih domaćih komičara Vlatko Štampar vas poziva na stand up komediju koja se održava danas (20.11., subota), s početkom u 20 sati u centru Gervais u Opatiji.

Najbolji lijek je smijeh, zato dođite i nasmijte se do suza. Ulaznica je još jako malo, zato požurite.

Cijena ulaznice: 80,00 kuna.

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr

Na dan programa, blagajna na ulazu u centar Gervais (Nikole Tesle 5) otvorena je od 19 sati. Ulaz na program moguć je uz covid potvrdu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram