Povežite se s nama

Mozaik

Nogometaši Rijeke podržali humanitarni koncert za Bonetu

Objavljeno

na
Nogometaši  HNK Rijeka ugostili su na treningu dugogodišnjeg člana i navijača kluba Ivana Bonetu i podržali humanitarnu inicijativu koju su pokrenuli njegovi prijatelji i udruga Ri Rock s ciljem prikupljanja pomoći za liječenje. Ivan boluje od bolesti krvožilnog sustava.

Ivanovi prijatelji sa zapadne tribine i udruga Ri Rock organiziraju humanitarni koncert i prodaju majica, a sav prihod bit će uručen Ivanovoj obitelji za troškove daljnjeg liječenja.

Ulaznice za humanitarni  koncert, što će biti održan u Palachu 7. ožujka, i prigodne majice moći će se kupiti uoči utakmice Rijeka – Hajduk na štandu ispod B tribine.

Nogometaši i stožer HNK Rijeka podržali su ovu inicijativu kupovinom majica koje će odjenuti uoči jadranskog derbia protiv Hajduka. Ekipa će i na taj način dati podršku Ivanu u njegovoj borbi s bolešću, te pozvati sve navijače da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji i pomognu svom prijatelju s tribina.

HNK Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram