Povežite se s nama

Sport

Nogometaši Rijeke ponovo otputovali u Umag na završni dio priprema

Objavljeno

naNakon jutarnjeg treninga, nogometaši Rijeke u ponedjeljak krenuli su ponovo put Umaga gdje će provesti do petka kada će se vratiti u Rijeku, te u subotu odraditi generalnu probu protiv Olimpije iz Ljubljane na Rujevici (15 sati).

Bijeli su i protekli tjedan proveli u Umagu, odigrali dvije pripremne utakmice, te su za vikend bili slobodni.

Put Umag krenulo je 28 igrača koji su i prošli tjedan proveli na pripremama u Istri, a Rijeka će novi ispit imati već u srijedu protiv Triglava iz Kranja. Utakmica je na rasporedu u 15 sati i moći ćete ju pratiti na klupskom YouTube kanalu.

Rijeka će drugi dio sezone otvoriti gostovanjem kod Lokomotive (1. veljače, 15 sati), a već u srijedu 5. veljače (17 sati) na Rujevicu stiže Dinamo u okviru četvrtfinala Kupa Hrvatske.

Put Umaga krenuli su: Alexander Gorgon, Andrej Prskalo, Antonio Čolak, Daniel Iglesias, Darko Velkovski, David Nwolokor, Domagoj Pavičić, Filip Braut, Franko Andrijašević, Hrvoje Smolčić, Ivan Lepinjica, Ivan Tomečak, Ivor Pandur, Jakov Puljić, Jasmin Čeliković, Joao Escoval, Luka Capan, Matej Vuk, Matko Babić, Maxwell Acosty, Momčilo Raspopović, Niko Galešić, Noel Bilić, Robert Murić, Stjepan Lončar, Tibor Halilović, Daniel Štefulj i Nino Galović.

HNK Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram